Wast u liever zelf uw auto?

Autoservice André heeft twee zeer ruime en moderne wasboxen en biedt u de ruimte én het gemak van goede apparatuur. Een handige draaiarm zorgt voor de toevoer van warm water (onder hogedruk), shampoo, velgenreiniger, wax en osmosewater. Aan de andere draaiarm is een borstel met speciaal varkenshaar bevestigd. Dit haar is zo zacht dat hij vrijwel geen krassen veroorzaakt.

U kunt uw auto naspoelen met osmose (ontkalkt) water. Dat scheelt u een hoop werk, want uw wagen droogt glanzend op, zonder strepen of vlekken.

Innevelen met Glansprotector® Gold versterkt de glans van de lak, maar bovenal beschermt het de lak tegen aantasting door vuil! Een duurzame polymeer coating zorgt voor een diepe glans en heeft een langdurig vuilafstotende werking. Zo wordt uw auto niet alleen professioneel stralend schoon, maar wordt de lak ook nog eens uitstekend beschermd!

AUTOSERVICE3 046

Betalen kan o.a. met een handig sleutelbetaalsysteem. U koopt een sleutel vanaf € 20,- tot € 100,-.
Het bedrag van de wasbeurt wordt automatisch van uw tegoed afgeschreven als u de sleutel in de automaat steekt. Mocht u wel met muntgeld willen betalen, dan kan dat ook. Er is een wisselautomaat aanwezig voor briefjes van € 5,00, € 10,00 of € 20,00.

IMG 4059 IMG 4068 IMG 4075

De apparatuur in de wasboxen is heel simpel te bedienen met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. En na de wasbeurt kunt u uw auto stofzuigen en eventueel verder behandelen.

1 tn

Kortom, bij Autoservice André krijgt uw auto de behandeling die u wenst. Of het nu om een zeer uitgebreide behandeling van het interieur en exterieur gaat of om een klein en snel wasbeurtje. Voor een uitgebreide behandeling is een afspraak maken wel noodzakelijk.

 STU1962