Polijsten en Krassenverwijderaar in Zeeland. Deze behandeling is één van de meest intensieve en beste behandelingen die uw auto kan ondergaan. Door het gebruik van een polijstmachine en zeer duurzame siliconenvrije producten, verdwijnen lichte krasjes als sneeuw voor de zon! De verschillende stappen in het polijstwerk zorgen voor een fantastisch resultaat! Om uw lak weer in topconditie te krijgen, is een polijstbehandeling voor elke auto een aanrader!

Diepere glans:

IMG 0332


Let op: bij het verwijderen van lichte krassen moet u denken aan nagelkrasjes, wasstraatkrassen enz.
Wanneer u de kras kunt voelen met de nagel, is de kras vaak te diep. U kunt altijd even langs komen bij Autoservice André voor een goed advies.

IMG 0345                                

Kortom, bij Autoservice André krijgt uw auto de behandeling die u wenst. Of het nu om een zeer uitgebreide behandeling van het interieur en exterieur gaat of om een klein en snel wasbeurtje. Voor een uitgebreide behandeling is een afspraak maken wel noodzakelijk.

 

Bij deze auto hebben we krassen uit de motorkap geschuurd, Daarna gaan we in stappen de Blankelak weer polijsten zoals te zien is in de 2e foto aan de rechterkant

IMG 0019IMG 0020